Depotrum og opbevaring i Herning

Vi har rum til ethvert behov, og hos os kan du få opmagasinering i lige nøjagtig den størrelse du har brug for.

Room-Service

Hos Flex Lagerhotel i Herning har vi forstået vigtigheden af at have et sted at opbevare sine ting, når pladsen i hjemmet er trang. Derfor tilbyder vi depotrum i alle størrelser til opbevaring af alt fra møbler til personlige ejendele. Vores lagerhotel er beliggende i Gjellerup, lidt nordøst for Herning, med gode tilkørselsforhold, så det er nemt at komme til.

Vi ved, at det kan være svært at finde et sted, hvor man kan føle sig sikker på, at ens ejendele er i god behold, derfor garanterer vi, at vores depotrum er velholdte og sikre. Vi tilbyder også “Room-Service”, hvilket betyder, at vi hjælper dig med at flytte dine ting ind og ud af dit depotrum, så du slipper for besværet.

Så hvis du står og mangler et sted at opbevare dine ting, så er Flex Lagerhotel i Herning det ideelle sted for dig. Vi sørger for at din ejendele er i sikre hænder, så du kan fokusere på

Har du ting, som du ikke bruger i hverdagen?

Mange vælger at leje et depotrum til de ting, som skal være let at få fat i, men som man ikke bruger i hverdagen som eks.:

  • Bilens tagboks eller sommer/vinter dæk
  • Ski eller golf udstyr eller andet fritidsudstyr, som bare optager plads, når det ikke bruges.
  • Vinteropbevaring af havemøblerne.
  • Børnenes legetøj, som de er vokset fra, men som man ønsker at gemme.
  • Osv.

Depotrum til opbevaring når der sker større ændringer i livet

Andre vælger at leje et depotrum til opbevaring når bolig- eller livsforholdene ændrer sig som f.eks:

  • Man er ude at rejse eller udstationeret, og boligen er fremlejet.
  • Huset er solgt – men man kan endnu ikke flytte ind i nyt.
  • Man skal måske flytte i en seniorbolig med mindre plads.
  • Boligen skal renoveres – der er brug for opmagasinering imens.

Uanset hvad dit behov er – så finder vi den helt rigtige løsning til dig. Du bestemmer helt selv hvor lang tid du har brug for opbevaring – du binder dig kun for en måned ad gangen, og lejemålet kan altid opsiges med en måneds varsel. Du kan når som helst, med din personlige nøglebrik, få adgang til dine ting på alle tidspunkter af døgnet. Få mere information om bestilling af depotrum.

Få mere information om vores depotrum til opbevaring i Herning

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig med depotrum til opbevaring i Herning? Du er meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 23 67 18 70, sende en mail til michael@oesterskov.com eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.